Contact

Waarom mindset Salon?

Omdat wij vrouwen vaak naar de Salon gaan voor ons uiterlijk maar het innerlijke is misschien wel belangrijker.

Waarom niet een Salon voor je mindset, voor je innerlijk?

Waarom vrouwen als doelgroep?

Ik hou van vrouwen, ik ben zelf een vrouw, ze inspireren me en ik vind dat we meer powervrouwen mogen zien in de wereld.

Vrouwen zijn de primaire opvoeders van onze jeugd en dus van onze toekomstige leiders. Als vrouwen lekker in hun vel zitten met een mindset die hen helpt om te komen waar ze willen komen, geven zij weer het juiste voorbeeld aan hun kinderen of de kinderen van anderen die naar hen opkijken. Zo voeden wij een generatie vol Mentaal sterke mensen op.

Wat biedt Mindset Salon ?

Ondersteuning bij gedragsverandering, gewoontevorming, zelfdiscipline en zelfvertrouwen vergroting en persoonlijke ontwikkeling dmv: Online 1:1 coaching, een online platform voor tips, informatie, inspiratie en motivatie en in de toekomst nog veel meer. Het is mijn plan om geleidelijk aan steeds een stukje uit te breiden.

Welke vrouwen zitten in de doelgroep van Mindset Salon?

Jonge ambitieuze vrouwen die even niet meer weten waar ze moeten beginnen of wat ze moeten doen om weer vol zelfvertrouwen hun leven te leiden en hun doelen te bereiken terwijl ze de beste versie van zichzelf elke dag creëren en onderhouden. Vrouwen die ondersteuning willen bij grote en kleine veranderingen in hun leven.

0.0

0 Reviews

Rating 0
Atmosphere 0
Personel 0
Price Tags 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Rotterdam, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

Have an account?