Contact

The wings behind the story! Wij zijn Rudseline en Suvianca Henson.

Samen vormen wij met onze afzonderlijke kwaliteiten de stabiele vleugels van Enid’s Delights gevestigd te Rotterdam IJsselmonde. De naam en alles waar Enid’s Delights voor staat en uitdraagt is een ode aan onze overleden moeder.

Our motto is: “Delighting others is a Delightful gift”

Onze passie ligt bij het organiseren van events en het verzorgen van catering voor anderen. Denk hierbij aan de catering verzorgen voor babyshowers, lezingen, workshops of verschillende andere groepsbijeenkomsten. Onze doelstelling is om op professioneel niveau onszelf te profileren, daarbij het vergroten van onze naamsbekendheid als ook bijdragen aan de positieve representatie van Yu di Kòrsou (YDK) in Nederland.

Wij denken graag -out of the box- en verzorgen meer dan “simpele” Curaçaose hapjes en dranken. Enid’s Delights biedt de klant de authentieke smaken, kleuren en geuren van Curaçao in een modern jasje. En laat zien dat Curaçaose gerechten, hapjes, taarten en dranken op mooi opgemaakte schalen ook thuishoren op luxe gedekte tafels.

3Het experimenteren met verschillende smaken en texturen gebeurt op respectvolle wijze voor onze overheerlijke Curaçaose keuken. Delightedly. Conform onze zinspreuk biedt Enid’s Delights ook ‘Personalized Delights Boxen’ aan aan haar klanten. Aan de hand van de wensen en behoeften van de klant stellen we een gepersonaliseerde box vol met versnaperingen en drankjes samen.

0.0

0 Reviews

Rating 0
Atmosphere 0
Personel 0
Price Tags 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

IJsselmonde, Rotterdam, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

Have an account?